PL FR NL


HET SCHRIFT

ISABELLE FIJAŁKOWSKI
BEATA POKORSKA

tel. 0476 92 08 19

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


Gazetka – eerste Poolse periodiek, voor Poolse door Poolse van België gemaakt. Bestaat sinds april 2001, het tijdschrift, met een oplage van 20.000 exemplaren per nummer, is de leader van de tot nu toe in dit land verschenen Poolse –media

Gazetka, is uitgegeven door de vereniging PWB vzw. "Polacy w Belgii" dat wil zeggen, "Polen in België" en wil eerst volledig apolitiek en onafhankelijk zijn.

Onze maandblad is gratis beschikbaar in meer dan 200 distributiepunten in Brussel, maar ook in veel andere steden, zoals Antwerpen, Luik, Gent, Bergen, Charleroi.

Voor al een aantal jaren heeft de website ook een groeiende populariteit. Het is mogelijk om het magazine te raadplegen of om het magazine online te downloaden, maar ook, onder andere, om een advertentie te plaatsen.
De statistieken hieronder tonen zijn populariteit:
▪ 1500 bezoeken per dag
▪ 21.450 gebruikers
▪ 92.618 page views
Reclame banners zijn ook beschikbaar op onze website voor verkoop.


RECLAME
Wij zijn bereikbaar per telefoon of per e-mail om u te informeren over een advertentie in ons magazine of op de website.

tel. 0476 92 08 19
tel. 0474 87 71 50
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


SAMENWERKING
Halina Szołtysik, Sylwia Maj, Ewelina Wolna-Olczak, Sylwia Znyk
Agnieszka Strzałka, Anna Albingier, Filip Cuprych
Edyta Gagorowska

Urszula Zalewska,
Pikaska